(mellantid)


Bättre. Helt klart bättre. Idag har jag pluggat tills det jag läste vällde ut genom öronen på mig. Jag kan inte göra mer nu, imorron ska jag skriva och går det inte så går det inte. Men det känns klart bättre.

Fast jag borde sova redan.


Det kom till min kännedom att det ska finnas ny cd med Toby mac ute =) Jag går liksom fortfarande och lyssnar på den gamla. Nästa gång jag gjort nåt duktigt (förhoppningsvis imorron) ska jag unna mig den nya.

"...
Faithful and true, that's what I'll always be to you
Believe in you,
believe in Me and these mountains have to move
You have dreams and aspirations
I knew you before creation
Your foundation's solid
..."
(Irene - Toby mac)

(mellantid)

Just nu är en tid av kaos. Idag och igår har jag lyckats springa lagom fort för att varken ramla framåt eller bakåt. Jag hoppas på att lyckas fortsätta med detta ett tag till, och att lyckas komma ända fram i tid.

Jag tror på fullt allvar att när denna vecka är slut kommer jag kunna andas ut igen. Då ska jag vila en dag, och sedan ta tag i mina dåliga samveten. T ex ringa mina vänner. Då planerar jag också att faktiskt skriva igen.

Nu väntar några härliga pluggtimmar på biblioteket.

Hm.

Det är fantastiskt vad tiden går.

Idag har jag studerat på biblioteket. Det gick ganska bra. Jag skrev lite på en intervju som jag gjorde i tisdags, men inte tagit mig för att skriva ner.

Jag tror att det var så att jag var tvungen att tröttna på nånting nytt för att anti-tröttna på skrivande igen. Typ tröttna på att läsa om mediernas historia. Detta är nu min tussilago:

Tussilago

Ett ord säger mer än tusen bilder
ny färg
har min penna
ny lukt
på gatorna
ny stad
runtomkring soligare
nöjdare!
frammåtandas

Måstena vimlar
knuffas som nyfödda hundvalpar
slåss om förstaplatsen

bok efter bok i rader och
hyllor
sjunger locksånger efter uppmärksamhet
nya pennor i andra färger
målar vårkänslor i hörnen
på mina O:n

äsch då
vi tar en kullerbytta till först.